پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۵۶

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان خبرداد؛

کشف بیش از ۱۶ تن آرد یارانه‌ای قاچاق در زنجان

کشف بیش از ۱۶ تن آرد یارانه‌ای قاچاق در زنجان

زنجان-مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از کشف بیش از ۱۶ تن آرد یارانه ای نوع یک (نان لواش) در دو محموله جداگانه در سطح شهر زنجان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله زمانی گفت: حسب گزارشات واصله در راستای بازرسی از واحدهای خبازی و حمل و نقل آرد در سطح شهر، بازرسان این اداره کل دو محموله آرد قاچاقی کشف و ضبط کردند.

وی افزود: بازرسان با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی و تعزیرات حکومتی استان محموله‌های آرد یارانه‌ای در دو عملیات جداگانه شناسایی کردند که در بازرسی از محموله قاچاق جمعاً به تعداد ۴۱۴ کیسه ۴۰ کیلوگرم (۱۶.۵ تن) آرد یارانه‌ای قاچاق کشف شد.

وی اظهار کرد: هر کیسه آرد یارانه‌ای نوع یک اکنون برای مصرف کنندگان با قیمت ۳۲,۸۰۰ تومان فروخته و این در حالی است که در بازار آزاد یک کیسه آرد به قیمت ۳۵۰ الی ۴۵۰ هزار تومان معامله می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در پایان تصریح کرد: در این خصوص مراتب جهت تشکیل پرونده و سایر اقدامات لازم و قانونی، تحویل مراجع ذیربط نظارتی و تعزیراتی شد.

کد خبر 5717067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha